KMO, industrie of appartementen

Of u de lokale beenhouwer of bakker bent, een grote industrieel of een collectieve oplossing zoekt met het hele appartementenblok, wij bieden de oplossing zonder beperkingen. Niet enkel waterontharding op particulier niveau, mijnwaterontharder.be plaatst ook toestellen voor grotere verbruikers.

XXL


De Delta Ontario is uitvoerbaar in verschillende maten en oneindig uit te breiden. Dit met zoutreservoirs tot 150 kg! Al onze toestellen zijn goedgekeurd voor de voedingsindustrie. De Ontario start vanaf een capaciteit van 6m³ per uur en is kenbaar om dezelfde eigenschappen als de particuliere toepassingen;

 • * 24/24 uur zacht water
  * Tot op de graad in te stellen gewenste hardheid
  * Zeer zuinig en werkt volledig vollumetrisch
  * 100% Belgisch product

Een modulair systeem


Om grotere hoeveelheden water te ontharden maakt Delta waterontharders gebruik van een Duplex-systeem met grotere harsflessen. De Delta Ontario heeft twee harsflessen met elk 12 L hars. Door meerdere duplex-ontharders parallel te plaatsen kan men een oneindig grote capaciteit opbouwen afhankelijk van de beoogde capaciteit.
Wanneer één van de twee harsflessen van de Delta Ontario in regeneratie gaat, levert de andere harsfles nog steeds zacht water. Bij een Ontario 4 installatie zijn er nog 3 harsflessen in werking indien er 1 harsfles in regeneratie (spoelen) gaat.
Door de parallelle opstelling is een Ontario-installatie steeds verder uit te breiden. Wanneer de capaciteit door bepaalde omstandigheden hoger dient te zijn, kan er eenvoudig een extra duplex-unit toegevoegd worden aan de installatie zonder dat de bestaande Ontario-installatie verloren gaat.

 • * Horeca
  * Appartementencomplexen
  * Zwembaden
  * Bedrijven
  * Zorgcentra
  * Boerderijen
  * Carwash
  * Sportverenigingen
Delta Ontaria industriële waterontharder - appartementen

Delta Water Softeners logo

Bespaar door plaatsing van een Delta waterontharder.
Voor meer informatie vul het contactformulier in en we contacteren u spoedig voor een afspraak.

Offcanvas Menu