Plaatsing door ons team

De plaatsing wordt door ons eigen team uitgevoerd en er wordt onder geen enkel beding gebruikt gemaakt van onderaannemers. De plaatsing neemt gemiddeld maar 3 uur van uw tijd in beslag.

Hoe gaan we te werk


De plaatsing van de waterontharder wordt, bij voorkeur en indien mogelijk, uitgevoerd op een toegankelijke plaats. Dit zorgt er voor dat uw makkelijk het zout kunt bijvullen of er onderhoud uitgevoerd kan worden. De plaats van uw hoofdkraan is niet noodzakelijk de plaats van uw waterontharder. Er wordt de beste oplossing gezocht. Indien nodig kan Delta Watersofteners als enige merk op de markt een plaatsing aanbieden waarbij de techniek en het zoutreservoir gescheiden worden en zo mogelijk bij ruimtegebrek alsnog een oplossing te bieden.

Zoals vaak is uw waterteller en hoofdkraan geplaats in de kelder. Dit onder rioolniveau. De ingenieuze systemen van onze Delta Watersofteners kunnen zelfs tot 1,5 meter hoger hun spoelwater wegspoelen. Dit volledig werkend op de waterdruk en zonder energieverbruikende pompen!

Delta Morava waterontharder
Delta compacte waterontharder
Delta Ontaria industriƫle waterontharder - appartementen

Interesse naar de mogelijkheden in uw woning?
Voor meer informatie vul het contactformulier in en we contacteren u spoedig voor een afspraak.

Offcanvas Menu